Over mij

Laura van Eenennaam

Ik ben Laura van Eenennaam, eigenaresse en docente van L-Movement.

Toen ik nog een hele kleine Laura was, stond ik al voor de TV dansjes na te doen. Toen ik 5 jaar oud was, ben ik op dansles gegaan. Sindsdien ben ook nooit meer gestopt. Naarmate ik ouder werd, mocht ik gaan assisteren bij jongere kinderen. Na een tijdje mocht ik zelfstandig gaan lesgeven, super leuk!

Na het behalen van mijn Havo diploma, heb ik besloten om een dansopleiding te gaan doen. Ik vond het dansen en lesgeven zo leuk dat ik er verder in wilde. Afgelopen juni 2021 ben ik geslaagd voor de dansopleiding, MBO Dans Goes.

Sinds augustus 2020 ben ik aan de slag gegaan onder mijn eigen naam “L-Movement” waarbij ik actief ben in Zeeland. Ik geef bij verschillende dansscholen en verenigingen in verschillende stijlen les. Daarnaast geef ik ook workshops in het onderwijs.
Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!

Plezier staat in mijn lessen bovenaan! Eén van de mooiste dingen aan lesgeven vind ik persoonlijk dat je iets leert aan de leerlingen, en dat je dan na een tijdje echt vooruitgang ziet. Bovendien zie je de passie, die jij als docent toont in je lessen, weer terug in het plezier van de leerlingen die zij hebben tijdens de lessen en bij het dansen. 

Dansende groetjes,
Laura

Over mij